Kryefjala Logo

Asnjëlloj besimi për këtë shenjë horoskopi sot!

17 Korrik, 2023 | 12:40 pm

Herë pas here kozmosi kthehet prapa dhe vetëm qesh dhe qesh me ne.
Dhe nëse jemi mjaftueshëm paranojakë, mund ta dëgjojmë atë, dhe ajo e qeshura është e fuqishme dhe e çuditshme.

•Dashi
Besim? Po, jo. Ndiheni sikur mund të ecni mirë në jetë pa pasur nevojë të rëndoni veten me besimin te njerëzit. Dhe ndërsa kjo mund të tingëllojë e ftohtë ose e hidhur, në fakt është mjaft efektive; nëse e mbani besimin në minimum, mund t’i kryeni gjërat dhe kjo është gjithçka që ju intereson vërtet.
Gjatë kalimit të Hënës përballë Plutonit, më 17 korrik 2023, do të jeni mjaft të sigurt për veten tuaj dhe madje mund të paguani veten për këtë mosbesim ndaj njerëzve.

Kjo nuk është diçka që ju e tregoni, por ju jeni një mjeshtër ose vetë-mbrojtëse dhe gjatë tranziteve si sot, gjithçka që ndjeni është e lumtur që jeni gjallë, për sa kohë që nuk keni nevojë t’i tregoni dikujt se i besoni. Ju thjesht … jo. Dhe kjo është në rregull nga ju. Besimi te njerëzit ju ka sjellë vetëm dhimbje, kështu që pse të shqetësoheni? Hëna përballë Plutonit pohon këtë ndjenjë për ju i dashur Dash..

Të ngjashme