Kryefjala Logo

As dashuria nuk e bën dot për ‘budalla’ këtë shenjë horoskopi

5 muaj më parë

Dashuria është e verbër,por pa dyshim kjo shenjë nuk verbohet prej saj:

•Bricjapi
Të mashtrohesh?
Kjo është një gjë për të qeshur, megjithëse shakaja ishte me ju në një moment, prandaj nuk po qeshni sot.
E kaluara ju ka mësuar të mos jeni kaq naiv dhe të besoni.
Ju patjetër që keni parë pjesën tuaj të idealizmit. Ndërsa keni dashur kaq shumë gjëra të ndodhin, ju keni parë mjaftueshëm për të ditur se shumica e gjërave nuk ndodhin, veçanërisht nëse ka një person të përfshirë i cili është duke e tejkaluar atë deri në pikën ku gjithçka bëhet e pabesueshme.

Epo, ju e keni mësuar rrugën e vështirë dhe më 5 korrik 2023, gjatë kalimit të Jupiterit në katrorin e Hënës, do të keni edhe një herë mundësinë për të vlerësuar të vërtetën. Edhe një herë, do të shihni se kushdo që përpiqet të shtyjë idenë e tij mbi ju, jo vetëm që i mungon shenja, por se ata thjesht mund të shohin se ju nuk jeni budallai i askujt.
Më falni, jo këtë herë!

Të ngjashme