Kryefjala Logo

Artin e joshjes nuk e praktikon askush më mirë se këto shenja

24 Mars, 2022 | 10:59 am

1-Gaforrja-Njerëzit në shenjën e gaforres përdorin anën e tyre gazmore për të joshur njerëzit sepse janë plot ëndrra dhe me zemër të butë,por në të njëjtën kohë të mprehtë dhe në marrëdhënie nuk lejojnë t’u shpëtojë asnjë mundësi.

2-Peshqit-Janë plot mister dhe në dukje të brishtë e të ndjeshëm. Ata i tërheqin lehtësisht njerëzit, pasi duken të pafajshëm, pastaj kanë edhe një fuqi super joshëse, e cila del gjatë një bisede, janë tepër inteligjentë dhe të kuptueshëm. I kuptojnë lehtësisht njerëzit përreth tyre dhe i bëjnë të dashurohen marrëzisht duke i tërhequr në hapësirën e tyre.

Të ngjashme