Kryefjala Logo

Arsyet që shtyjnë një femër të dashuruar t’ju braktisë

4 Maj, 2022 | 1:19 pm

•E lodhur nga tekat tuaja
Të bësh punën,të shkosh në shtëpi dhe të bësh punë të tjera duke u priviar nga shumë gjëra dhe në fund atij nuk i pëlqen,kjo sjell ndarje.

•Nuk mbështetet më tek ju
Femrat kanë nevojë për dikë që janë të sigurta që e kanë mbështetjen e partnerit.

•Mungesa e besimit
Të shpjegosh çdo gjë që ndodh në rrjetet e tua sociale, të kërkosh leje për të kaluar kohë me shoqërinë sjell stres.

•Nuk e mbështesni në asgjë
Nëse gjithmonë keni mendime negative në lidhje me idetë saj do vijë një moment kur ajo do largohet nga ju.

•Nuk e shikoni të ardhmen njësoj
Ç’kuptim ka nëse rrugët tuaja nuk puqen kurrë ?

•Ka sjellje fëminore
Askush nuk do të rrisë një fëmijë të rritur,do vijë momenti kur çdo femër do të dorëzohej.

Të ngjashme