Kryefjala Logo

Arsyet pse një mashkull nuk do ta braktisë kurrë gruan për të dashurën

21 Maj, 2022 | 11:28 am

“Tjetra” është e destinuar të vuajë gjithë jetën duke pritur që një ditë burri që dashuron të braktisë gjithçka për të.
Por kjo ditë në shumicën e rasteve ka treguar se nuk vjen kurrë.
Pse?
Jua tregojmë ne:

1-Ai ka gjithçka që dëshiron
Pse duhet të braktisë gruan dhe fëmijët kur ai kalon shkëlqyeshëm me ju pa asnjë obligim dhe përgjegjësi?
Pasi dëfrehet me ju, kthehet në shtëpi dhe luan me fëmijët dhe gjen gjithçka gati.
Kjo është situatë ideale për një burrë.

2-Divorci kushton emocionalisht dhe financiarisht
Një burrë mendon për pasojat e divorcit dhe gjithçka i kalon nëpër mendje janë marrëveshjet me avokatët, zënkat, fëmijët e shqetësuar, problemi financiar dhe shumë gjëra të tjera.

3-Po të kishte dashur të linte gruan do e kishte bërë me kohë
Nëse ai do të të donte ashtu siç ju mendoni dhe dëshironj, do ta braktiste familjen e tij dhe jetën me ta.
Mendoni më thellë, ai nuk e braktisi gruan e tij sepse thjesht nuk dëshiron ta bëjë atë.

Të ngjashme