Kryefjala Logo

Arsyet pse jeta juaj e dashurisë është kaotike dhe çfarë mund të bëni për ta ndryshuar atë

28 Gusht, 2022 | 11:43 am

Shumë prej nesh në mënyrë të pandërgjegjshme po kërkojnë kaos në marrëdhënie.
Ne besojmë se gjithçka që duam është një marrëdhënie e shëndetshme por thjesht nuk mund ta kemi një të tillë në mes të kaosit.

A e kuptoni se ndoshta zgjedhjet që po bëni janë në fakt arsyeja që nuk mund të keni një marrëdhënie të shëndetshme?
Ndërgjegjësimi është mënyra kryesore për të bërë ndryshim.

Njerëzit që kërkojnë kaos në marrëdhënie janë shpesh njerëz që janë marrë me gjëra në jetën e tyre që i kanë bërë ata të papërgatitur për një marrëdhënie të shëndetshme.

“Ajo që di tani është se duke krijuar kaos në një marrëdhënie munda të mbroja veten nga dhënia e plotë e zemrës sime dikujt, për ta bërë veten të pambrojtur ndaj lëndimit.
Duke injoruar flamujt e kuq, duke tradhtuar dhe duke krijuar dramë në përgjithësi, unë mund ta mbroja zemrën time nga dëmtimi ashtu siç ishin dëmtuar prindërit e mi.”

Edhe ju mund ta bëni këtë.
Ju mund të thyeni modelin e sjelljes së kaosit në marrëdhënien tuaj dhe të jetoni të lumtur përgjithmonë.

Të ngjashme