Kryefjala Logo

Arsyet pse gratë i refuzojnë fizikisht burrat

14 Dhjetor, 2022 | 12:41 pm

Një grua dëshiron një burrë të sigurt, të kujdesshëm dhe të respektueshëm.
Dikush që merr kohë për t’i treguar asaj se ajo është gjithçka dhe e di se çfarë vlen.
Ajo nuk dëshiron të objektivizohet nga mënyrat tuaja egoiste joshëse.
Ajo preferon të jetë e barabartë me ju, krah për krah.
Doni të dini arsyet pse gratë i refuzojnë fizikisht burrat?

•Duke folur për jetën tuaj dhe vetëm për jetën tuaj.
Ju do të duhet të mësoni të lidheni me të nëse dëshironi që ajo t’ju dëshirojë ashtu siç preferoni.

Natyrisht ju pëlqen të flisni për makinën që drejtoni, vendin ku jetoni dhe vendet ku shkoni.
Megjithatë, ajo patjetër do të pajtohet kur biseda të përqendrohet rreth jush.
Ajo me të vërtetë mund të kujdeset më pak për gjërat që zotëroni kur mund të sigurojë një jetë për veten.
Ajo është më kurioze nëse keni apo jo interesin e saj më të mirë kur krijoni një lidhje të vërtetë.

•Ata i dërgojnë asaj foto të qarta intime
Udhëheqja me fotot e rrezikshme të pakërkuara, sigurisht që do t’ju pengojë. Ajo do të mendojë se ju dëshironi vetëm një gjë.
Gratë duhet të ndihen të vlerësuara përpara se të bëhen të pambrojtura me ju. Ata nuk kanë dëshirë të angazhohen në marrëdhënie intime nëse ndjejnë se ju po kërkoni vetëm kënaqësi të menjëhershme.

•Janë jo komunikues
Mbajtja e komunikimit tuaj në gji mund të parandalojë rritjen e një lidhjeje.
Nëse nuk komunikoni, ajo do të përmbahet nga zbulimi i vetvetes, sepse do të ndiejë mungesë besimi.

•Kanë higjienë të keqe
Të paraqitesh në takimin tënd me erën e alkolit së mbrëmshëm dhe me rroba që duken sikur ke ndërruar vajin në makinë, sigurisht që nuk do ta fitojë atë.
Ajo as nuk mund të mendojë të shkojë të marrë pije me ju, e lëre më të qëndrojë aty.

Dushi është fuqizues.
Nëse nuk dukeni mirë, ndoshta nuk do të ndiheni mirë.
Ajo do të ndjejë mungesën tuaj të besimit. Kjo është një pengesë e madhe për gratë. Ato preferojnë një burrë që jo vetëm përpiqet për pamjen e tij, por edhe për mënyrën se si e ndjek atë në mënyrë romantike.

Të ngjashme