Kryefjala Logo

Arsyet pse duhet të dashuroni një mashkull më të shkurtër se ju

2 vite më parë

1•Studimet tregojnë se meshkujt e shkurtër bëjnë punë shtëpie
Meshkujt e shkurtër janë më të prirur t’ju
ndihmojnë.Si me punët e shtëpise ashtu edhe financiarisht.
Ata nuk janë burri “klasik” që nuk merret me shtëpinë se është detyrë e gruas.

2-Kanë vlerësim për veten
Kur ti vlerëson tek vetja zgjarsinë,intelektin,edukatën,ambicien dhe talentin,nuk do ketë probleme vetbesimi dhe do ju vlerësojë edhe ju për atë që jeni.

3-Ju ndihmon në pasiguritë tuaja
Kush më mirë se dikush që ka kaluar nëpër këto ujra mund t’ju ndihmojë?
Do ju mësojë si ti shikoni gjërat përtej përmasave.

Të ngjashme