Kryefjala Logo

Arsyet kryesore pse gratë tradhtojnë burrat që duan

7 Dhjetor, 2023 | 9:09 am

Pse disa gra kërkojnë afera jashtë marrëdhënieve të tyre?

1. Ajo ndjen se nuk i mjafton prioriteti

Ajo ndjen se nuk ka rëndësi për partnerin e saj. Ajo ndjen se partneri nuk mendon asnjëherë ose rrallë për të. Më pas ajo takohet me një burrë që i kushton pak vëmendje dhe i lëshojnë shkëndija.

Gratë duhet të lidhen dhe të ndjehen të kujdesshme.

2. Ajo ndjen se partneri i saj nuk kënaqet me shoqërinë e saj

Ai duket se nuk e dëshiron apo nuk e pëlqen atë si brenda dhe jashtë dhomës së gjumit. Pastaj, vjen dikush që e sheh atë qesharake ose i pëlqejnë disa nga cilësitë e tjera të saj dhe i bëhet e qartë se ajo ndihet e dëshiruar në një mënyrë që nuk e ka ndjerë nga i shoqi për një kohë të gjatë.

Krahasuar me meshkujt, femrat duket se janë më të stimuluara kinestetikisht. Me fjalë të tjera, gratë emocionohen nëpërmjet ndjenjave trupore.

Nga ana tjetër, meshkujt priren të emocionohen më shumë përmes stimujve vizualë. Kur një grua ndihet e dëshiruar, kjo është edhe më stimuluese për të sesa nëse një mashkull ndihet i dëshiruar.

3. Ajo e njeh shumë mirë partnerin e saj në një mënyrë intime – por partneri i saj nuk e njeh atë

Ka shumë pak biseda kuptimplote me partnerin e saj. Ajo ndihet e shkëputur emocionalisht. Vjen një burrë që është kurioz për të dhe ajo ka bisedën e parë të thellë dhe kuptimplote me një burrë pas një kohe të gjatë. Një gjë mund të çojë lehtësisht në një tjetër.

Të ngjashme