Kryefjala Logo

Arsyet e vështira përse shumë meshkuj nuk dashurohen më

3 Janar, 2024 | 9:58 am

Problemi për shumë meshkuj tani është se ata thjesht nuk po bien më në dashuri.

Por,pse?

1. Ju jeni intime me të shumë shpejt.

Ndryshe nga sa besojnë disa, meshkujt zakonisht nuk dashurohen kur janë intime me dikë. Ajo në vetvete nuk krijon intimitet. Përkundrazi, ajo ekspozon nëse e keni apo jo.

Intimiteti rrotullohet rreth kimisë fillestare, e cila mund të shkojë aq shpejt sa vjen. Iluzioni i afërsisë që mund t’ju japë të qenit intim tenton të maskojë faktin se në një nivel më të thellë, ju me të vërtetë nuk e njihni njëri-tjetrin.

2. Nuk i jepni kohë të mjaftueshme.

Koha ju lejon të vlerësoni dhe të fitoni njohuri për njeriun me të cilin po takoheni. Udhëtimi për të rënë në dashuri kërkon kohë.

Marrëdhëniet janë një investim kohe dhe energjie. Kur një mashkull investon kohë për t’ju njohur si qenie njerëzore, ai fillon të demonstrojë karakterin e tij.

Meshkujt janë shpesh shumë përpara vetes. Ata do t’ju kërkojnë të shkoni në udhëtime, të jeni intime dhe të bëheni e dashura e tyre përpara se ata vetë të jenë gati.

3. Nuk i ofroni miqësi

Shpesh na bëjnë të besojmë se miqësia dhe dashuria janë dy gjëra krejtësisht të ndryshme. Por a janë ata? A mundet një mashkull të të dojë vërtet nëse nuk të ka bërë shok?

Miqësia tregon karakterin e mashkullit me të cilin jeni.

A i bën dhe i mban ai marrëveshjet e tij? A tregon ai integritet në të gjitha aspektet e jetës së tij? A ju trajton me shqetësim dhe kujdeset për ndjenjat tuaja?

Kur ne nënvlerësojmë rëndësinë e të dashuruarit me dikë që tregon miqësi, ne shpesh tronditemi kur ata largohen papritur.

Zakonisht nuk është mungesa e kimisë ajo që i jep fund një marrëdhënieje të konceptuar keq – është mungesa e miqësisë.

Karakteri është cilësia e qëndrueshme për t’u kërkuar, është demonstruar në një miqësi dhe një dashnor.

Të qenit fizik, në vetvete, nuk do t’ju japë intimitet. Njerëzit shpesh shmangin intimitetin duke qenë intim. Ironike.

Koha është ajo që i jep një mashkulli një pistë për t’u dashuruar me ju. Kur ta kuptoni këtë, do të ndryshojë trajektorja e jetës suaj të dashurisë.

Të ngjashme