Kryefjala Logo

Arsyet e vërteta por të ashpra që nuk mund ta lini të hiqni dorë nga ish-i që nuk ju donte

13 Dhjetor, 2023 | 11:11 am

Pse ecja përpara ka qenë kaq e vështirë?

•Sepse është më mirë të gjesh justifikime

Kur na hedhin poshtë, ne nuk duam të pranojmë që ky person nuk ishte në ne. Kjo nuk është mjaft e mirë. Ne duhet t’i kushtojmë rëndësi çdo fjale dhe veprimi të vetëm që ka ndodhur përpara dhe që çoi në ndarje.

•Sepse të pranosh që dikush thjesht nuk të do është shumë e vështirë

Në ditët e sotme, është shumë e vështirë të përballosh dhe të pranosh që arsyeja pse dikush nuk të donte të ishte diçka tjetër përveç idiotësisë së tyre. Si mund ta justifikoni këtë rezultat për veten tuaj?

•Sepse është më e lehtë të mbash shpresën sesa të pranosh realitetin

Kur ndodh diçka traumatike si ndarja, është shumë më e lehtë të humbisni brenda mendimeve tuaja sesa të pranoni atë që po ndodh para fytyrës tuaj. Dhe këtu gjejmë gjënë më të rrezikshme nga të gjitha, gjënë që na ndalon të përpiqemi të kapërcejmë një ish dhe të lëmë të lirë dikë që nuk na do: SHPRESËN.

Të ngjashme