Kryefjala Logo

Arsyet e sinqerta dhe të dhimbshme pse burrat largohen nga gratë që duan

1 Janar, 2024 | 1:22 pm

Nuk është gjithmonë frika nga angazhimi që i bën ata të bëjnë ata të bëjnë plaçkat dhe të ikin por…

•Ju kërkoni më shumë, më mirë apo ndryshe

Kjo është e vështirë sepse mund të mendoni se po kujdeseni vetëm për veten dhe nevojat tuaja, gjë që është e mrekullueshme. Por kur vazhdimisht i kërkoni një djali më shumë, më të mirë dhe ndryshe, po i jepni përshtypjen se ai nuk mund t’ju kënaqë dhe se ajo që bën nuk është e mjaftueshme.

•Ti bëhesh nëna e tij

Pasi të filloni rrugën për t’i thënë atij se çfarë të bëjë, ju jeni në rrugën tuaj për t’u bërë nëna e tij. Nëse ju kanë mësuar se dashuri do të thotë të kujdesesh për njerëzit e tjerë dhe nevojat e tyre, mund ta gjesh veten duke e marrë pas, duke rregulluar problemet e tij dhe, në raste ekstreme, duke paguar faturat e tij.

•Ai është ende një djalë

Ndonjëherë, pa asnjë përpjekje nga ana juaj, ju thjesht trashëgoni një mashkull që është ende djalë.

Ai nuk ka mësuar (shpresojmë) nga nëna e tij se gratë, fëmijët, kafshët dhe planeti nuk janë këtu për kënaqësinë e tij. Ai nuk ka mësuar të japë, të mbrojë dhe t’i çmojë gratë, fëmijët, kafshët dhe planetin, gjë që shpesh është arsyeja pse djemtë ju lënë kur puna bëhet e vështirë.

Atij i intereson vetëm ajo që ndihet mirë në moment dhe kënaqësia e menjëhershme. Me pak fjalë, ju keni një (guxoj ta them?) Piter Pan.

Të ngjashme