Kryefjala Logo

Arsyet e pamohueshme pse ju duhet të hiqni ish-in nga rrjetet sociale

13 Tetor, 2023 | 12:21 pm

Është e turpshme të përmendet publikisht, por pas një ndarjeje veçanërisht shqetësuese, u fiksova me idenë se lidhja nuk kishte mbaruar sepse ai nuk më kishte hequr nga miqtë në Facebook. Nuk kishte rëndësi që ai kishte thënë: “Mbaruam” dhe u largua përgjithmonë nga jeta ime pa asnjë ceremoni.

•Do të frenojë dëshirën për të kontaktuar

Sapo të largohen përfundimisht nga mendja, ka më pak gjasa që ju të dëshironi t’i kontaktoni. Nëse ata janë aty përpara jush gjatë gjithë kohës, është e lehtë të arsyetoni se duhet të dërgoni mesazhe ose telefononi për të përmendur diçka (çdo gjë) që po ndodh në jetën e tyre. Kur është më e shëndetshme të mos mbash kontakte, tundimi për të komentuar kur postojnë për personin e ri që po shohin mund të bëhet shumë i madh.

•Do të përshpejtojë shërimin tuaj

Mungesa e kujtimeve të vazhdueshme e bën më të lehtë për ju të shikoni brenda dhe të shëroheni nga ndarja. Për t’u shëruar, ju duhet më pak nga ish-i juaj, jo më shumë. Nëse qëndroni “miq” ose vazhdoni t’i ndiqni ata, thjesht po e nxirrni procesin për ta kapërcyer vërtet atë.

•ju bën më misterioz (gjithmonë një gjë e mirë)

Nëse jeni duke flirtuar me përpjekjen për të rikthyer ish-in tuaj, dijeni se marrja e gjelit të detit dhe fshirja e tyre e bën më të vështirë për ta që të shikojnë profilin tuaj për të zbuluar se si po ia kaloni. Nëse nuk jeni “miq”, ata nuk mund të shikojnë “jetën tuaj të lumtur” të kuruar me kujdes dhe të nxjerrin përfundimin nëse duhet apo nuk duhet t’ju kontaktojnë.

Fshirja e tyre heq mundësinë që ata të marrin një “rregullim” për të parë informacionin tuaj, por duke mos thënë përshëndetje. Në këtë mënyrë, nëse ish-i juaj do të kontaktojë, ata do ta bëjnë këtë sepse duan. Nuk është si rezultat i fushatës suaj për t’i treguar botës se si po ia kaloni ose sepse përditësimi i statusit tuaj nga e enjtja e kaluar i shkaktoi ato.

Të ngjashme