Kryefjala Logo

Arsyet e ligjshme pse djemtë e shkurtër janë bashkëshortët më të mirë

10 Tetor, 2023 | 12:22 pm

Pasi anketuam ekspertët e shëndetit mendor se cilat cilësi kanë rëndësi ose nuk kanë rëndësi për klientët e tyre që kërkojnë partnerë të përjetshëm, zbuluam se burrat më të shkurtër janë në të vërtetë material bashkëshortor. Në fakt, një studim i vitit 2014 zbuloi se shkalla e divorcit midis burrave të shkurtër është dukshëm më e vogël se midis burrave mesatarë dhe të gjatë.

•Të bëjnë të ndihesh si supermodele kur qëndron pranë tyre

Shikoni të gjitha modelet në botë. Çfarë kanë të përbashkët shumica e tyre? Zakonisht, ata janë më të gjatë se burrat me të cilët takohen, sepse, mirë … kjo është vetëm karta e gjatësisë me të cilën u dhanë.

Ju mund të mos keni kurrë gjenet perfekte , por të qenit disa centimetra më e gjatë se partneri juaj është një hap më afër të paktën pothuajse të përmbushni ato “Unë jam modele!” .

•Ata kanë një jetëgjatësi më të gjatë

Burrat që janë në skajin më të shkurtër të spektrit të gjatësisë jetojnë mesatarisht dy vjet më shumë se burrat më të gjatë. Dhe një studim i ri i kohëve të fundit me 8000 burra zbuloi se mund të lidhet me një gjen që lidhet me jetëgjatësinë.

•Ata janë më të përkushtuar

Hulumtimet nga Universiteti i Nju Jorkut zbuluan se meshkujt e shkurtër kanë shumë më pak gjasa të divorcohen sesa meshkujt mesatarë dhe të gjatë. Ndërsa burrat e gjatë duan të martohen më herët, martesat e tyre nuk zgjasin si ato të burrave të shkurtër. Kur bëhet fjalë për dashurinë, shkurtimi është afatgjatë.

•Ata ju japin më shumë mundësi kur takoheni

Lartësia mesatare për meshkujt është 1.75 cm dhe JO 1.82 cm. Sapo të hiqni atë kërkesë absurde të lartësisë, do të dyfishoni, dhe ndoshta edhe trefish, shanset tuaja për dashuri.

•Lartësia e tyre ju pengon të qëndroni në majë të gishtave

Një tjetër gjë e mrekullueshme në lidhje me takimet me burra të shkurtër është se mund t’i thoni lamtumirë ngërçeve në muskujt e viçit tuaj nga gjithçka që qëndron në gishtat e këmbëve për të arritur në gojën e dashurisë suaj. Rezultati.

Burrat më të shkurtër mund të jenë po aq të nxehtë dhe po aq simpatikë sa burrat e gjatë. Nëse jeni tipi që nuk mund të shihni lartësinë e kaluar, atëherë ka të ngjarë të humbisni diçka vërtet të mrekullueshme. Pra, mos u bëni budallaqe – jepini një shans të shkurtërve atje jashtë.

Të ngjashme