Kryefjala Logo

Arsyet e këqija pse ish-i juaj vazhdon t’ju përndjekë pas ndarjes

10 muaj më parë

Ndarjet nuk shkojnë gjithmonë ashtu siç kemi planifikuar dhe ndonjëherë, njëra ose të dyja palët mund të duan fshehurazi kthimin e personit tjetër.
Në atë moment, duhet të pyesni veten,
Pse pikërisht ish-i im vazhdon të shfaqet pas një ndarjeje?

•Ata duan një shpatull për të qarë.
Nëse keni pasur një miqësi të thellë që mbështet anën pasionante të marrëdhënies suaj, ata mund të ndjehen sikur jeni ende një vend i butë për t’u mbështetur emocionalisht.

Fatkeqësisht, kur ata shfaqen kështu dhe ju shprehin problemet e tyre, pastaj zhduken përsëri, kjo thjesht krijon trazira. Ne nuk e mendojmë shpesh punën emocionale si punë, por është me të vërtetë punë.
Mendoni nëse ish-i juaj ka të drejtë për këtë mbështjeje nga ju?

•Ata takuan njerëz të rinj, u dështoi dhe tani u mungon ti.
Nëse lidhja juaj vazhdoi për një periudhë të rëndësishme kohore, mund të jetë vërtet e lehtë të filloni të fantazoni se sa fantastike do të jetë një takim i ri .

Kjo është veçanërisht e zakonshme me ish-et që ndihen të mbytur në marrëdhënie dhe sikur po humbisnin diçka tjetër duke qenë me ju.
Pas romancës së tyre të parë të dështuar pas asaj me ju, ata e kuptojnë se vizioni që kishin për atë se si mund të ishte të takohesh me dikë tjetër nuk është gjithçka që kishin dashur.
Kështu ata kthehen me bisht mes këmbëve, gati për të rinegociuar lidhjen e tyre me ju.

• Ata kanë ndryshuar ose janë kureshtarë nëse keni ndryshuar ju
Të themi të vërtetën, të shohësh ish-in tënd të lumtur pas ndarjes nuk është ajo që dëshirojmë.
Nuk është se njerëzit duan që ish-i i tyre të vuajë,por ata mund të ndihen më mirë duke krahasuar përparimin e tyre emocional me një ish pas një ndarjeje.

Ashtu si shumë arsye në këtë listë, kjo mund të jetë krejtësisht e pavetëdijshme. Ata mund të kishin parë diçka në rrjetet sociale dhe nuk mund të ndalonin së menduari për ju. Dikush në jetën e tij mund t’ju kishte sjellë rastësisht në bisedë.

Gjithashtu, nëse keni pasur probleme të rregullueshme në marrëdhënien tuaj që ata nuk i kanë zgjidhur kur ishit së bashku, ata mund t’i kishin korrigjuar ato në një përpjekje për t’u dukur ose për t’ju kthyer.

•Ata duan seks
Kjo nuk ka një shpjegim.
Kuptohet siç lexohet,ai do vetëm atë gjë!

Të ngjashme