Kryefjala Logo

Arsyet e ashpra që intimiteti është zhdukur nga marrëdhënia juaj

5 Janar, 2024 | 10:08 am

Si ta ktheni dashurinë?

1. Jeni gjithnjë e më larg dhe vazhdoni të tërhiqeni më larg

E mbani mend atë njeri që nuk ngopej me ju? Ai hoqi gjithçka kur ju kishit nevojë për të dhe e ktheu vëmendjen te ju menjëherë.

Por me kalimin e kohës gjërat ndryshuan. Tani, ai shpesh është i preokupuar me çështjet që vijnë para jush dhe marrëdhënies. Po, ju ende mund të tërhiqni vëmendjen e tij, por duhet punë, justifikim dhe prezantimi i nevojave tuaja “në momentin e duhur”. Ai ju thotë se ndihet tmerrësisht kur harron një takim të rëndësishëm dhe ju jeni mbështetës. Megjithatë, ato raste kur nuk ndihesh më në qendër të jetës së tij po shtohen. Ju nuk dëshironi të dukeni nevojtarë, por ndiheni gjithnjë e më shumë të neglizhuar dhe ndonjëherë të injoruar plotësisht.

2.Jeni super kritik për çdo gjë të vogël që bën apo thotë partneri juaj

Ajo grua e mahnitshme dhe e dhembshur me të cilën u dashuruat tani duket si dikush që nuk mund ta kënaqni më. Ju përpiqeni të flisni me të për gjërat për të cilat jeni të mërzitur dhe ajo përgjigjet duke ju thënë se jeni shumë reagues ose predikoni për atë që mund të kishit bërë ndryshe.

Kur përpiqeni ta fusni atë në të tashmen, të kujdeset dhe të dëgjojë, ajo e kthen atë dhe ju thotë se jeni në gabim që dëshironi atë që dëshironi. Duket se nuk mund të bësh më asgjë siç duhet.

3.Ju jeni duke përdorur frikësimin dhe dominimin për të arritur rrugën tuaj

Ai ishte shumë i emocionuar kur u lidhët për herë të parë – një djalë që merrte përgjegjësinë që mund të përballonte çdo gjë që i dilte. Ai ishte mbrojtës ndaj jush dhe kaq i sigurt. Më i miri i testosteronit në bollëk, ai ju fshiu nga këmbët.

Ju, sigurisht, e adhuronit dhe e mbështetët plotësisht mënyrën se si ai ndihej dhe vepronte. Po, ai ndoshta nuk ka marrë asnjë të burgosur kur është sfiduar, por ju e keni parë këtë si një plus. Askush nuk mund ta mposhtte ose t’i pengonte, dhe ai e bëri të gjitha me një avantazh simpatik.

4. Njëri prej jush është i fshehtë për ndjenjat tuaja të vërteta

Ajo kishte shumë marrëdhënie përpara se të vendoste që ti ishe i vetmi, dhe ishte shumë bindëse kur pranoi se ishte e jotja përgjithmonë. Megjithatë, kohët e fundit ajo po ju thotë disa të vërteta gjysmë që nuk bashkohen gjithmonë.

Aty ku ajo ishte kaq transparente dhe ofruese nga vetja më parë, tani ajo shmang disa nga pyetjet tuaja dhe ju jep përgjigje që të lënë të habitur.

5.Ju keni braktisur kujtimet tuaja të përbashkëta

Kur kohët ishin pak të vështira në të kaluarën tuaj, ajo do t’ju kujtonte gjithmonë se sa e rëndësishme ishte të mbanit gjërat që keni dashur për njëri-tjetrin dhe kujtimet e mrekullueshme nga e kaluara. Ajo do t’ju bënte të përqendroheni në momentin e shijshëm kur keni zgjedhur për herë të parë njëri-tjetrin dhe t’i ndani ato ndjenja sikur të ndodhnin në këtë moment.

Të ngjashme