Kryefjala Logo

Arsyet e ashpra pse vazhdoni të tërhiqni tradhëtarë

2 Janar, 2024 | 10:52 am

Vendosni skenën për dashurinë që dëshironi.

Këtu janë 3 arsye të ashpra që vazhdoni të tërhiqni tradhëtarët:

1. Ju fokusoheni te problemet.

Ju e mendoni shumë atë që ndodhte më parë në marrëdhënien me ish-in tuaj. Të folurit e gjërave ju ndihmon të çlironi oksitocinën dhe është një formë e dobishme e përpunimit në një farë mase,por përqendrimi në problemet që keni pasur në të kaluarën i mban dhimbjet e kokës së marrëdhënieve të vjetra të shfaqen te njerëzit e rinj me të cilët po takoni dhe po takoheni.

2. Profili juaj i takimeve në internet nuk është në nivelin e duhur.

Profili juaj i takimeve në internet nuk tregon mjaftueshëm nga preferencat tuaja për të hequr qafe burrat që nuk kanë standardet që ju kërkoni.

Një problem tjetër që kam parë në profilet e femrave është lënia e meshkujve jashtë fotos fare. Ne shpesh mendojmë vetëm për atë që duam në një marrëdhënie. Ju gjithashtu duhet të mendoni për anën e tyre të historisë dhe atë që mund t’i ofroni një partneri romantik.

3. Ju angazhoheni para se ata t’ju angazhohen.

Kjo është gjëja më e zakonshme që u ndodh kaq shumë grave. Ju besoni se ata duan të shohin vetëm sytë tuaj. Nuk ka rëndësi se sa mahnitëse dukeni me atë fustan sonte,nëse jeni duke u takuar ekskluzivisht me ta dhe ata nuk po ju shohin ekskluzivisht, nuk është një marrëdhënie e ekuilibruar.

Të ngjashme