Kryefjala Logo

Arsyet e ashpra pse gruaja juaj ndaloi së qënuri intime me ju

23 Korrik, 2023 | 2:32 pm

Ka dy arsye të mëdha që burrat e martuar nuk shtrembërohen, kështu që nëse jeni një burrë i martuar, do të dëshironi të dini se cilat janë këto dhe t’i shmangni ato me çdo kusht.

1. Ju besoni se nuk keni një zgjedhje seksuale

Me fjalë të tjera, nëse dhe kur bëni dashuri varet tërësisht nga ajo. Ju nuk mund të vendosni asgjë dhe sigurisht nuk mund të thoni “jo”.

Të besosh se nuk ke zgjedhje, vret besimin tënd seksual dhe dëshirën e saj për ty. Ju keni arsye të mira për të besuar këtë mit rreth zgjedhjes, por duke e bërë këtë zvogëlon shkëlqimin tuaj të bukur seksual si mashkull.

Çelësi është të filloni të dini: Unë kam një zgjedhje. Unë do t’i përgjigjem asaj “po” ose “jo”  me dashuri dhe interes. Unë do të kërkoj mënyra për ta hapur atë që janë të kujdesshme dhe krijuese. Unë e di mirë se kjo nuk është një përpjekje e lehtë. Nëse do të ishte, çdo burrë i martuar do të ishte i kënaqur seksualisht. Por ne duhet të fillojmë diku, kështu që ndërgjegjësimi për problemin është hapi i parë i fuqishëm. Të mësosh se si të joshësh pozitivisht një grua është sfida juaj e radhës.

2.. Ju angazhoheni në seks jo konsensual

Kjo do të thotë të marrësh seks aty ku ajo nuk është realisht e përfshirë, ku zemra e saj nuk është në të. Ju e dini kur kjo po ndodh, por ndonjëherë ju pretendoni se nuk e bëni këtë.

Ajo që dëshironi të bëni në vend të kësaj është të mësoni ta joshni atë në mënyra që ndiheni mirë për të dhe për ju. Ju dëshironi të mësoni se si ta lexoni atë dhe si të lidheni me të në mënyra që e bëjnë të pamundur këtë lloj seksi të njëanshëm dhe të shkëputur mes jush. Nëse ajo ndihet afër jush dhe ju me të, ky lloj kompromisi nuk mund të ndodhë.

Unë hyj në shumë më tepër detaje në Reignite Her Passion se si ta bëjmë këtë. Dhe nëse dëshironi më shumë informacion mbi kërcimin e joshjes, merrni një kopje të librit tim, Open Her, ku unë ndaj shumë më tepër se si të joshësh një grua dhe si të jesh një burrë seksualisht dinjitoz të cilit nuk mund t’i rezistojë.

Të ngjashme