Arsyet brutale(por të sinqerta) që ju tërhiqeni nga dështakët

1 javë më parë

Pse vajzat dalin me burra toksikë, duke e gjetur veten gjithmonë në të njëjtin lloj marrëdhënieje?
Meqenëse askush nuk është i përsosur le të pranojmë se është gjë e mirë të shikojmë sjelljen që mund të na pengojë të gjejmë marrëdhënien e lumtur dhe të shëndetshme që të gjithë dëshirojmë dhe meritojmë. .
Pse tërhiqeni nga dështakët?

1-Ju i jepni shanse të treta, të katërta dhe të pesta dikujt që zhgënjen dhe nuk respekton

Paulo Cohelo ka thënë : “Nëse ndodh një herë, mund të mos ndodhë më kurrë. Nëse ndodh dy herë, do të ndodhë për herë të tretë.”
Të gjithë kanë një ditë pushimi dhe bëjnë gabime herë pas here, por kur i njëjti problem vazhdon nuk është më një gabim por një pasqyrë e vlefshme për karakterin e dikujt.

Të qenit mirëkuptues dhe të falësh është thelbësor për ndërtimin e një marrëdhënieje të shëndetshme por është histori tjetër kur ne vazhdojmë t’i japim shanse dikujt që vazhdimisht nuk na respekton dhe na lëndon dhe na zhgënjen.

2-Ju prisni që një mashkull t’ju financojë

Vajzat që gërmojnë flori bëjnë që meshkujt shpesh t’ju shohin si një artikull tjetër që kanë blerë dhe ju trajtojnë si të tillë.

Është mirë të llastohesh nga partneri dhe është po aq bukur të dish se mund të kujdesesh për veten dhe t’u tregosh meshkujve që takoni se jeni po aq të pavarura, qesharake dhe inteligjentë.

Duke vepruar kështu do shikoni se pishina juaj e takimeve hapet gjerësisht.
Ka shumë burra me shumë për të ofruar përtej letrave jeshile dhe lejla.

3-Marrëdhënia juaj po bëhet e ftohtë

Në fillim është normale të relaksoheni dhe të shihni se ku shkojnë gjërat por nëse jeni duke ndjerë ndjenja dhe nuk jeni të sigurt se ku do jeni pas disa muajsh, paqartësia do t’ju pushtojë.

Është krejtësisht normale të pyesësh se si ndihet personi tjetër për gjërat për të vlerësuar nëse jeni apo jo në të njëjtën faqe.
Është “mirë” të jesh i sinqertë se kush je dhe çfarë dëshiron dhe të pranosh të drejtën e personit tjetër për të ndjerë atë që ndjen dhe për të marrë një vendim që funksionon për ju të dy.
Nuk ka nevojë për faj apo dramë.

Të ngjashme