Arsyet befasuese pse ish-i juaj vazhdon të rikthehet tek ju

3 muaj më parë

Ju ndoshta e dini përkufizimin e “bumerang” – një copë druri e lakuar që, kur hidhet siç duhet në ajër, do të kthehet te hedhësi i saj.

Por a e dinit termin , “Njeriu Bumerang?” Ky term i referohet një burri me të cilin një grua ka pushuar së lidhuri romantikisht, por që bie në kontakt për arsye të panjohura.

Këtu janë tre arsye befasuese që ish-i juaj vazhdon të kthehet tek ju:

1-I mungon seksi epik

Asnjë mashkull nuk dëshiron të heqë dorë nga seksi i mirë.

Nëse ka pasur një marrëdhënie të mirë fizike, është një arsye e mirë që ai të kthehet.

A është gruaja në gjendje të ndajë gjërat fizike që funksionojnë në marrëdhënie nga aspektet emocionale që mund të mungojnë?

2-Ata thjesht duan një përfundim

Kur bëhet fjalë për marrëdhëniet, shumica e meshkujve janë nxënës me përvojë dhe ata mësojnë më shumë duke bërë gabime. Pasi kanë bërë disa, përfundojnë duke ndryshuar disa gjëra (sjellje, modele, etj.) dhe nisen për marrëdhënien e tyre të ardhshme, me sa duket më të përgatitur.

Nëse ai ka bërë një sërë gabimesh me një partner të kaluar, por mendon se ka pasur një lloj lidhjeje, ai mund të kthehet për një rikthim të dytë.

3-Janë sërisht beqarë dhe të dëshpëruar

Meshkujt në rikthim priren të rilidhen me të dashurat dhe të dashuruarit e kaluar. Arsyet ndryshojnë, por më së shumti për shkak të përmendjeve dhe motivimeve të mësipërme.

Duke kontaktuar me një telefonatë të thjeshtë, email ose mesazh me tekst, ai po teston ujërat dhe do të vlerësojë se çfarë është e mundur nga reagimi i gruas.

Të ngjashme