Arsyeja pse femrat përzenë partnerin nga shtrati

2 vite më parë

Seksologët theksojnë se janë pesë elemente apo shkaqe pse bashkëshortët refuzojnë seksin sa herë që bashkëshorti i tyre e kërkon atë.

1.Ajo nuk kënaqet më prej tij – shpesh në martesë edhe seksi kthehet në “detyrë shtëpie”, e burrat mendojnë më shumë për vete se për femrën, për këtë seksologët këshillojnë më shumë kujdes.

2.Ajo nuk ndihet më seksi – kryesisht pas të bërit nënë, trupi I femrëns ndryshon, e ajo më shumë se kushdo ndjen diferencën, ndihet shpesh e pakënaqur me formën e saj të re, për të është detyrë e mashkullit të saj ta bëjë të ndjehet mirë dhe që është ende e dëshirueshme për të.

3.Uria seksuale te femra është më e ulët se te meshkujt – kur femra është në një raport të gjatë e të qëndrueshëm uria e saj për seks bie, në kundërshtim me ç ‘ndodh me meshkujt, ajo fokusohet më shumë te kërkesa për ledhatime, e për të tejkaluar edhe këtë pengesë duhet durim nga meshkujt dhe kujdes në përmbushjen e vëmendjes së dëshiruar pas martese.

4.Ajo është e lodhur dhe e stresuar – shtëpia, përtej punës, mbajtja e fëmijëve, kujdesi për ta, ushqimi etj, e lodhin shumë një femër, duke i marrë shumë kohë e duke i lënë pak kohë për veten. Bëhuni bashkëpunues në shtëpi, me fëmijët, jini ndihmë duke i mundësuar të ketë kohë për vete, dhe ajo do të jetë e disponueshme për çdo kërkesë.

5.Ajo fokusohet të jetë Nënë, jo Bashkëshorte – femrat kur janë nëna synojnë të jenë nëna perfekte në gjithçka, duke ju përkushtuar fëmijëve e shpesh edhe duke neglizhuar pjesën tjetër të botës, është detyrë e bashkëshortit të flasë me të për mënyrën si ndihet, për vëmendjen që keni nevoje, pa dialog s’mund të ketë jetë seksuale të kënaqshme.

Të ngjashme