Kryefjala Logo

Arsyeja e ashpër, por e vërtetë:Pse i trembni burrat?

21 Tetor, 2022 | 1:08 pm

Mos u dekurajoni por takimet në internet tjetër mund të çojnë në gjetjen e dashurisë së vërtetë, por ka disa sjellje vetë-sabotuese që vetëm sa e bëjnë kërkimin e dashurisë edhe më të vështirë.
Çfarë i tremb meshkujt tek ju?

•Mesazhe dhe mesazhe pafund
Ndaloni së shkruari kaq shumë mesazhe para se të takoheni (ose të vendosni se nuk jeni të interesuar).
Pse?Sepse burrat janë vizualë. Alternativa?
Sugjeroni biseda me video.
Kjo lejon një bisedë ballë për ballë nga një distancë e sigurt dhe ai merr “vizualin” ndërsa ju qëndroni në komoditetin e sigurt të shtëpisë tuaj.

Sa më shumë mesazhe të dërgoni pa kënaqur kureshtjen e tij vizuale, aq më të mëdha janë gjasat që ai të humbasë interesin.
A do të thotë kjo që ju duhet t’i dërgoni atij foto intime ose sugjeruese? Jo, aspak!
Por kjo do të thotë se nëse jeni të interesuara, ta lini atë të shohë fytyrën tuaj.

•Duke menduar se çdo mashkull të do
Burrat e suksesshëm kanë zgjedhjen e tyre të grave.
Të mendosh ose të sillesh sikur të jesh me ty, është kërkimi i çdo njeriu, të bën të kuptohesh si një bletë mbretëreshë pompoze dhe egoiste.
Kontrolloni egon tuaj dhe në vend të kësaj, përpiquni të jeni me këmbë në tokë, autentike dhe transparente.
Mashkulli që dëshironi, ka më shumë gjasa të jetë më i kërkuar dhe e di atë. Bëhu e kundërta e shumicës së grave.
Lërini të kuptojë se po kërkoni djalin e duhur për të ndarë intimitetin e vërtetë.

•Të kesh pritshmëri jorealiste
Qoftë në internet apo realitet, takimi nuk është një platformë për të krijuar një mashkull ideal “të porositur me postë”.
Shumë gra kanë supozimin e rremë se nëse shkruani në ditarin tuaj për burrin që ëndërroni do ta “manifestoni” në mënyrë magjike.

Stop!
Ju po e bëni veten të dukeni si një budallaqe e dëshpëruar.
Asgjë nuk e largon një burrë më shpejt se një grua me kokën mbi re.
Takimi duhet të jetë pjesërisht i rrënjosur në argëtim dhe kuriozitet, jo në një fantazi maniake.
Një takim i parë është një mundësi thjesht për t’u takuar dhe për t’u angazhuar me dikë, për asnjë qëllim tjetër përveç një bisede të mirë njohjeje dhe nëse gjithçka shkon mirë një ose dy të qeshura.

Nëse ato data shkojnë diku, shkëlqyeshëm dhe nëse jo, prapëseprapë u kënaqe sepse nuk ishe e shqetësuar para kohe për një të ardhme me njeriun që sapo takove.

Të ngjashme