Kryefjala Logo

Arsyeja astrologjike pse burrat ndihen kaq të vetmuar tani

8 Nëntor, 2023 | 5:53 pm

Me sa duket, ka një epidemi të vetmisë mes burrave. Sipas Psychology Today, meshkujt raportojnë se kanë më pak miq se femrat dhe 15% e tyre thonë se nuk kanë fare miq të ngushtë.

“Nyja e Jugut…në mënyrë kolektive përfaqëson lirimin, lëshimin, bagazhin emocional, lidhjet karmike dhe Saturnin, planetin e karmës,” tha nje astrologe, duke vënë në dukje se në këtë kohë, të gjithë këta planetë “udhëtonin së bashku në shenjën e Bricjapit. . Jo vetëm kaq, ata po i afroheshin Plutonit, shenjës së transformimit, vdekjes dhe rilindjes.”

Ajo vuri në dukje se këto vendosje çuan në shumë ndarje, duke i lënë burrat pa partneret e tyre. Përveç kësaj, vazhdoi ajo, “ne gjithashtu patëm Chiron të hynte në Dashi për një herë të fundit në shkurt 2019, duke sjellë me të vërtetë një thirrje zgjimi shërimi në ndjenjën tonë të vetvetes”, gjë që është domethënëse sepse Dashi sundon shtëpinë e parë të tabelës dhe lidhet me individualizmin dhe veten.Sundimtari i Dashit është Marsi, planeti që përfaqëson burrat.Kironi tek Dashi ka një energji shëruese, tha ajo.

“Kironi shpenzon më shumë në shenjën e Dashit sesa në çdo shenjë tjetër”, shpjegoi Crookshanks. “Ky është një cikël dhe fazë e madhe e të mësuarit se si të futemi në sovranitetin tonë dhe shërimin rreth identitetit tonë dhe ndjenjës së vetvetes dhe pavarësisë, duke e hequr veten nga marrëdhëniet karmike, marrëdhëniet e varura, varësia e përbashkët – shërimi i të gjitha këtyre modeleve është një temë e madhe tani dhe kanë qenë që nga viti 2019.”

Një faktor tjetër, vazhdoi ajo, është Urani në Dem.

“Demi udhëhiqet nga Venusi, kështu që Urani dhe Demi po krijojnë gjithashtu shumë ndryshime kaotike të papritura dhe të papritura në marrëdhëniet tona”, tha Crookshanks. “E gjithë kjo po na ndodh për të shëruar dhe krijuar ndryshime pozitive dhe transformime me mënyrën se si lidhemi me njerëzit e tjerë dhe llojet e njerëzve të tjerë që kemi në jetën tonë.”

Të ngjashme