Kryefjala Logo

Arsye të vlefshme për ta mbajtur sekret lidhjen tuaj

14 Dhjetor, 2022 | 12:40 pm

Ndonjëherë, ndarja e lajmeve gjerësisht nuk është një ide e mirë.
Ndonjëherë, ne duhet të mbajmë gjërat vetëm brenda rrezes së miqve tanë më të ngushtë dhe anëtarëve të familjes përpara se ta transmetojmë statusin tonë të marrëdhënies në platformat e mediave sociale.
Pse?

•Dëshironi të lehtësoni pak presionin
“Nëse çifti nuk ka diskutuar se si ose nëse do të ‘shpallin’ bashkimin e tyre në rrjete sociale dhe njëra palë vazhdon dhe ndryshon statusin e tyre, kjo mund ta bëjë palën tjetër të ndihet në siklet ose të ushtrojë presion të panevojshëm mbi atë person.
“Edhe nëse ishte një vendim i përbashkët, ai ekspozon marrëdhënien ndaj shqyrtimit, vëzhgimeve dhe përfshirjes që nuk është domosdoshmërisht e përshtatshme gjatë fazave të hershme të një marrëdhënieje, ku fokusi duhet të jetë vërtet nëse tërheqja, pajtueshmëria, vlerat e përbashkëta dhe të përbashkëta interesat do të mbijetojnë afatgjatë.”

•Ju nuk dëshironi të antagonizoni një ish
Dëshironi të shfrytëzoni ndonjë mundësi për ish-in tuaj për t’u rikthyer në kontakt, për të rrotulluar profilin tuaj ose për të kërkuar më shumë informacion në lidhje me marrëdhënien tuaj të re?
Më pas mendoni ta mbani statusin tuaj të caktuar në një volum më të ulët.
Të tregosh se je në një lidhje mund të jetë një ftesë për ish-et që të shikojnë jetën tuaj të tanishme të dashurisë.

•Prindërit tuaj janë mbizotërues
A ka prindër që janë në ankth që ju të martoheni apo thjesht të bëheni partner?
Plot!
Deklarimi se jeni në një lidhje mund t’u japë “prindërve tuaj shpresë të rreme, ushqim të mëtejshëm për presionin martesor dhe t’i bëjë ata një bezdi edhe më të madhe, si dhe të nxisë përfshirje të panevojshme në jetën tuaj personale”,

Të ngjashme