Kryefjala Logo

Ana e errët e Shigjetarit: Tiparet e këqija dhe negative të kësaj shenje

10 muaj më parë

I lindur mes 22 nëntorit dhe 21 dhjetorit, personaliteti i Shigjetarit është i njohur për një bollëk atributesh pozitive, duke përfshirë të qenit i orientuar drejt qëllimit dhe intelektual.
Por ka edhe të këqijat e saj..
Tiparet negative të shenjës së horoskopit të Shigjetarit:

•Egoist
Për shkak të aftësisë së tyre për meditim dhe mendim kritik, një Shigjetar është i prirur të mbivlerësojë intelektin e tij ose të saj dhe si rezultat mund të duket si egoist.

•Narciziste
Narcizmi ka një tendencë për të çuar në vetëkënaqësi, dhe Shigjetarët mund të merren me të.
Ndërsa rrallëherë i pengon punën e tyre, sigurisht që paraqet rrezikun e largimit të miqve dhe familjes.

•Vetë-kënaqëse
Ndonjëherë, marrja e rrezikut është një cilësi pozitive.
Disa shenja, si Peshorja, tentojnë të luftojnë me marrjen e rreziqeve, gjë që çon në më shumë pengesa në jetën e tyre sesa dyert e hapura.
Një Shigjetar ka të kundërtën e këtij problemi.
Ata janë përgjegjës për të vënë veten në rrezik duke u dhënë pas sjelljeve të rrezikshme si kumari dhe përdorimi i drogës.
Ata bëjnë gabimin duke supozuar se janë të pamposhtur dhe/ose të paprekshëm, gjë që i fut në telashe dhe shpesh djeg ura me ata që përpiqen t’i ndalojnë.

•I pafalshëm
Shenja e horoskopit të Shigjetarit mban mëri për një kohë të gjatë.
Një këshillë për ata që janë pranë një Shigjetari: përpiquni të mos i bëni keq!

•Hakmarrës
Kur Shigjetarët goditen me thikë pas shpine, ata janë të shpejtë për t’u hakmarrë në mënyrë të pamëshirshme dhe inteligjente.
Ju as që mund ta dini se ishin ata, nëse hakmarrja do të ishte mjaft e mirë-orkestruar dhe ata do të bëhen krijues.

Megjithatë, me aftësinë e tyre dinake për të inovuar, Shigjetarët kanë një avantazh në gjetjen e një mënyre për ta bërë anën e tyre të errët të funksionojë për ta.
Ata nuk janë të huaj për besimin, dhe besimi është çelësi në sigurinë dhe dominimin e tyre.

Të ngjashme