“Allure Beauty” ka dhuratën speciale për ju! Ja si të përfitoni edhe ju “Beauty box”!

2 muaj më parë

Qendra e mjekësisë estetike “Allure Beauty” është pranë gjithë vajzave kryesisht por edhe djemve, sidomos në periudhë festash. E tani në këtë prag të ndërrimit të viteve “Allure Beauty” ka menduar sërish për ju!

“Allure Beauty” ka ideuar “Beauty box” është një kuti kremrash korean që mund ta gjeni me vetëm 50 euro. Ju mund t’ja bëni dhuratë vetes suaj apo të afërmve të zemrës për tu dhuruar një lëkurë fantastike.

Klinika e mjekësisë estetike “Allure Beauty”, ka promovuar prej kohësh tashmë, produktet koreane të çertifikuara. Ku mes larmishmërisë së produkteve ndaj kujdesit të lëkurës, gjeni lehtësisht dhe kremrat e duhur që u përshtaten me fytyrën.

Ç’prisni akoma? Vizitoni faqen e “Allure Beauty, dhe lumturohuni duke bërë tuajën “Beauty box”.

Të ngjashme