Kryefjala Logo

“Allure Beauty” jashtë kontrollit! Bën ofertat marramëndëse për fundvit!

1 vit më parë

Klinika e mjekësisë estetike “Allure Beauty” rezervon shumë surpriza për klientët e tyre. Sidomos në prag festash, vendosin të jenë më pranë njerëzve me ofertat marramëndëse. Në prag të ndërrimit të viteve “Allure Beauty” ka bërë kaq shumë oferta, të cilat ju mund ti përdorin edhe duke I bërë dhurat një trajtim njerëzve tuaj të zemrës.

Epilimi full body me lasering Alma Soprano Ice Platinium nga 350 euro për meshkujt tani më mund ta përfitoni me vetëm 250 euro, ndërkohë që për vajzat ka ende edhe më shumë ulje duke e përfituar për 150 euro.

A31F7E9F 71F9 487D 822E 644F69E774BE

41B4F032 5CCB 467A B5AC 9071F6CC9681

Por nuk mbaron këtu, sepse një tjetër ofertë fantastike është ajo e PRP (një trajtim natyral që vjen direkte nga plazma e gjakut tuaj për të rigjeneruar dhe ushqyer lëkurën), tani më e përfitoni për vetëm 50 euro. Gjithashtu PRP Dermapen nga 100 euro e përfitoni në 75 euro. Gëzoni veten tuaj dhe njerëzit e afërt, “Allure Beauty” mendon për ju!

DDA55C4C A102 4AB6 93B2 0B05632CF240

8824C319 AC99 4E35 B1B8 FE3E26BE9DFB

Për më shumë informacion, kontaktoni në faqen e Instagram “Allure Beauty”, sepse jemi të sigurt që ky është vetëm fillimi!

Të ngjashme