Kryefjala Logo

“Allure Beauty” bën dhuratën speciale në muajin e Ramazanit!

26 Mars, 2023 | 6:54 am

Në këtë muaj Ramazani, klinika e mjekësisë estetike “Allure Beauty” ka vendosur të bëjë një dhuratë mjaft speciale për të gjithë klientët e saj.

Çdo klient që ka vendosur të kryejë shërbimet estetike pranë “Allure Beauty”, nëse shkon 5 herë, në herën e 6 fitoni një dhuratë, të cilën e zbuloni pranë klinikës. Klinika e mjekësisë estetike u vjen në ndihmë për të arritur pamjen e magjishme dhe për të rregulluar gjithcka që keni nevojë.

Për të gjithë shërbimet dhe produktet më të mira në treg vizitoni faqen e “Allure Beauty” në Instagram.

Të ngjashme