Kryefjala Logo

Ajo mësoi një metodë si të fliste me të vdekurit dhe dëgjoi edhe njëherë zërin e të dashurit

2 Nëntor, 2023 | 12:34 pm

Kjo është Alessandra.

Ajo jeton në Toskanë.

Së fundmi ajo la pas një divorc, duke i shtuar kësaj dhimbjeje edhe humbja e nënës së saj. Është një kohë e vështirë.

Dhe në vitin 2020,Alessandra takon një burrë, është dashuri me shikim të parë.

Ai i jep asaj respekt, bashkëpunim, miqësi, pasion.

Ata e kuptojnë njëri-tjetrin me një shikim. Alessandra ndjen një lidhje të thellë.

Falë asaj dashurie ajo buzëqesh sërish.

Një ditë, megjithatë, ai nuk ndihet mirë.

Ai largohet nga kjo botë brenda një jave. Alessandra është e shkatërruar.

Ajo ndihet e vetmuar, e humbur, i lutet dashurisë së saj ta thërrasë tek ai.

Ajo do të jepte gjithçka për të dëgjuar zërin e tij edhe një herë.

Ditët janë gri, Alessandra zvarritet.

Herë pas here sheh pupla të bardha që fluturojnë në ajër, zemra në bukë, njolla në dysheme, ndjen prekje kalimtare në faqe.

Këto shenja të vogla janë ngushëllimi i saj i vetëm.

Disa thonë se është e gjitha sugjerim, Alessandra mendon se ka më shumë.

Lidhja me partnerin është më e fortë se gjithçka, madje edhe vdekja.

Ajo fillon të lexojë, ndjek një kurs për të zgjeruar perceptimet jashtëshqisore dhe të ketë kontakt me dimensionin tjetër.

Studioni metafoninë, një metodë e komunikimit shpirtëror që ju lejon të dëgjoni zërat e të ndjerit përmes instrumenteve.

Alessandra mbyll sytë, hap zemrën dhe njeh atë të të dashurit të saj.

Partneri i saj po flet me të. Është një ndjenjë e pabesueshme.

Alessandra ka qenë gjithmonë një person racional, por ajo e kuptoi që mendja nuk mund të shpjegojë gjithçka.

Ka gjëra që shkojnë përtej kësaj.

Sot Alessandra vazhdon t’i dëgjojë ato zëra.

Ajo merr mesazhe, raporton fjali të sakta, informacione që nuk mund t’i dijë.

Ka nga ata që e besojnë dhe nga ata që nuk e besojnë.

Ajo është e sigurt për këtë.

Ajo gjeti përsëri qetësinë.

Partneri i saj është gjithmonë pranë saj.

Alessandra e di,ajo e ndjen..

Të ngjashme