Kryefjala Logo

Air Albania: Pastrojmë ajrin nga lajmet e rreme, destinacione të reja dhe gati për fluturimet e festave

15 Nëntor, 2023 | 3:46 pm

Air Albania në një postim në faqen zyrtare qartëson opinionin publik se gjendja financiare e kompanisë është e shëndetshme dhe çdo raportim ndryshe është ekzagjërim i një procedure private mes kompanisë dhe palëve të treta; praktikë e shpeshtë në aktivitetet tregtare.

Mbetemi të angazhuar në tregun vendas dhe ndërkombëtar me përvojën më të shkëlqyer të udhëtimi me destinacione të reja dhe oferta të dedikuara për pasagjerët tanë.

Më poshtë deklerata vazhdon: “Pastrojmë” pak ajrin nga lajmet e rreme: Financat tona janë të sigurta dhe bashkë bëhemi gati për sezonin e festave. Mbetemi të angazhuar për destinacione të reja, oferta të dedikuara dhe përvojë sa më komode udhëtimi, për tregun vendas dhe më gjerë.

6E166934 3D13 4164 BCA9 40FE1FA5F47D

Të ngjashme