Kryefjala Logo

Ai nuk do dashurohet me ju pa i dhënë atij këto gjëra

6 muaj më parë

Komunikimi i nevojave tuaja mund të jetë një praktikë efektive e marrëdhënieve kur paraqitet në një mënyrë pozitive dhe proaktive.
Ai nuk do të bjerë në dashuri derisa t’i jepni këto gjëra:

1. Hapësirë

Burrat kanë nevojë për kohë për të përpunuar informacionin dhe ndjenjat. Kur gratë e ofrojnë këtë hapësirë, kjo i lejon burrit të ecë përpara.

2. Dashuria

Megjithëse burrat janë programuar të shfaqen të fortë dhe të jenë ofrues, ata janë ende njerëz dhe në thelbin e tyre kanë nevojë për dashuri.

Nuk është e natyrshme që djemtë të kalojnë nga kujdesi i nënave të tyre në të mos kenë nevojë fare për dashuri.

Lëreni të kuptojë se ju pëlqen të të prekin dhe të puthin, ose se kur ajo fërkon shpatullat tuaja pas një dite të vështirë, ju ndiheni të dashuruar.

3. Respekt

Burrat punojnë shumë. Dëshira për të shkëlqyer dhe për të kontribuar është një pjesë e natyrshme e ADN-së së tyre. Për të arritur një lidhje të qëndrueshme dashurie me një grua, është kritike që ajo ta respektojë atë.

Është e qartë se kërkesa për respekt nuk është kurrë një mënyrë efektive për ta arritur atë; megjithatë, të veprosh me integritet, të ndash vlerat, të ndërtosh besim dhe të tregosh respekt për të është një mënyrë e shkëlqyer për të fituar respekt.

4. Seksi

Femrat ndjejnë dashuri në sferën emocionale. Burrat ndjejnë dashuri në sferën fizike. Të bësh seks dy herë në muaj nuk e prish atë.
As “thjesht shfaqja”. Burrat duan të ndihen të lidhur dhe seksi është mënyra kryesore që ata e përjetojnë këtë.

Ndihmojeni partnerin tuaj ta kuptojë këtë duke folur me të për mënyrën se si ndiheni të lidhur dhe të dashur kur bëni seks.

Tregojini atij shumë dashuri fizike jo-seksuale gjithashtu duke e përqafuar shpesh ose thjesht duke i shtrirë dorën dhe duke i mbajtur dorën.

Të ngjashme