Ai ndoshta nuk e pranon që ju do por këto gjeste thonë të kundërtën

9 muaj më parë

  1. Ju shikon vazhdimisht në sy

Kur një mashkull nuk është i interesuar në dikë, sytë e tij shikojnë larg.

  1. Ju fal shpesh

Nëse mashkulli juaj nuk mund të qëndrojë i zemëruar me ju më shumë se disa orë, është dashuri! Njerëzit të cilët dashurojnë dhe kujdesen për njëri-tjetrin, nuk mund të qëndrojnë të zemëruar shumë orë pa u penduar.

  1. Gëzohet gjithmonë kur të sheh

Mund ta ketë ditën më të keqe në botë, por sapo ju sheh, humori i tij ndryshon menjëherë. Kjo është pika ku ju mund ta dini se jeni drita e jetës së tij.

  1. Ai përdor gjithmonë fjalën ne

Në biseda të përgjithshme, qoftë duke folur për ty ose dikë tjetër, do ta vëreni duke e përdorur fjalën “ne” në vend të “unë”, që do të thotë ‘biznes’!

Të ngjashme