Kryefjala Logo

Ai ka interes për ju dhe këto sinjale nuk gabojnë

29 Mars, 2022 | 2:51 pm

1-Afrimiteti
Nëse dikush është i interesuar për ju, ai do të bëjë maksimumin që t’ju afrohet .
Fillon duke ju prekur dorën apo thjesht duke e zhvendosur karrigen më afër.

2-Flet papushim dhe të ngacmon
Meshkujt të cilët janë të interesuar për një femër do të flasin sa më shumë që është e mundur për veten.
Kjo sepse meshkujt janë të ‘programuar’ të përpiqen të lënë përshtypje të mirë.

3-Dallon ndryshimet më të vogla tek ju
Nëse ju dallon kur ndryshoni stilin e flokëve apo keni veshur diçka ndryshe, atëherë kjo është shenjë e rëndësishme që tregon se i pëlqeni.
Personat që ju pëlqejnë do t’u kushtojnë shumë vëmendje detajeve.

Të ngjashme