Kryefjala Logo

Ai është thjesht një shok apo…? Shenjat për të kuptuar nëse ka vend për “dashuri”

27 Qershor, 2022 | 12:35 pm

Ju filloni të besoni se miqësia juaj është në fakt diçka më shumë, por nuk është e lehtë të kuptosh nëse është e njëjta gjë për personin tjetër.
Për të kuptuar nëse ka më shumë përveç miqësisë, ka disa sinjale shumë të qarta, të cilat thjesht duhet të dini t’i lexoni për të marrë një përgjigje.

•Njëri prej tyre (ose të dy) shqetësohet të dëgjojë tjetrin duke folur për njerëzit e tjerë
Për të kuptuar nëse është më shumë se një miqësi, përpiquni të përgjoni ndjenjat e të dyve kur flisni për jetën e dashurisë së njërit dhe tjetrit.

•Flet keq për djemtë që ju interesojnë
Kur i thoni se ju duket një djalë i lezetshëm, ai e nënçmon ose flet keq për të.

•Ju preferoni të takoheni veten
Një tjetër shenjë mjaft e pagabueshme është dëshira për të qenë vetëm.

•Kushtojini më shumë vëmendje pamjes tuaj kur keni nevojë të shihni veten
Dikur shfaqeshe me pizhame dhe pa make-up ndërsa tani para se ta shohësh mendon për “make-up & flokët” me saktësi maniake.

•Bëni kontakte fizike shpesh
Tundimi i vazhdueshëm për të prekur dhe përqafuar dikë fsheh një kërkim për kontakt fizik që mund të nënkuptojë shumë gjëra.
Nëse vërtet dëshironi të kuptoni se si ndiheni për të, përpiquni të përqendroheni në gamën e emocioneve që përjetoni në momentin që prekni njëri-tjetrin

Të ngjashme