A keni menduar ndonjëherë se këto aktivitete ju bëjnë super njerëz

9 muaj më parë

1-Të përtypësh çumçakëz ka një efekt pozitiv. Redukton stresin dhe përmirëson memorien.

2-Përdorimi i fjalëve fyese redukton stresin madje lehtëson dhe dhimbjet.

3-Të gjithë personat që janë gjumashë, në fakt janë më të mbrojtur nga ataket e zemrës.

4-Po të jesh  i çrregullt në jetën e përditshme, në fakt ti pk shfaq kreativitetin tënd.

5-Thashethemet çlirojnë stresin dhe përmirësojnë marrëdhëniet shoqërore.

Të ngjashme