A ka ndryshim truri i një burri të dashuruar me atë të një gruaje?

7 muaj më parë

1. Ata ndjejnë më pak dhimbje. Dashuria lehtëson dhimbjet fizike.

2. Burrat mund të ndalojn së piri duhan. Nëse keni vënë re se dikush që ka nisur një lidhje romantike ka hequr dorë nga duhani atëherë ai ka rënë në dashuri.

3. Mendojnë pa ndaluar për të dashurën e tyre. Ata mendojn gjatë gjithë kohës për partneren dhe nuk mund t’a heqin nga mendja.

4. Dashuria e tyre është intensive për vite me radhë. Për një burrë është shumë e vështirë që t’i veniten ndjenjat me kalimin e kohës. Ata mund të dashurojnë me një intesitet të madh për shumë vite.

Të ngjashme