Kryefjala Logo

A është shoqëria juaj e vërtet apo do marrë fund shpejt

9 Maj, 2022 | 12:20 pm

•Shokët e vërtetë gjejnë kohë për ju edhe kur janë të zënë  
Një shok nuk është ai që gjen kohë për ju, por ai që krijon kohë për ju.
Edhe kur ata janë shumë të zënë nuk harrojnë për t’u marrë dhe të dalë me ju.

•Një shok i vërtetë ka vepra jo fjalë
Një shok i mirë kurrë nuk thotë diçka e të bëjë të kundërtën e saj.

•Të lejojnë të jesh vetvetja
Ata ju duan siç jenj dhe nuk kanë për qëllimt’ju kontrollojnë.

•Ju ndihmojnë të jeni një njeri më i mirë
Ju mbështesin dhe ju motivojnë ti bëni më mirë gjërat,ata dëshirojnë që ju të mësoni prej gabimeve dhe të bëheni një person më i mirë.

Të ngjashme