A është një mike e mirë për ju?Këto shenja e tregojnë

2 vite më parë

Të gjitha keni një mike të ngushtë me të cilën ndani çdo gjë, por ka raste kur duhet të tregoni kujdes pasi jo gjithmonë gjërat janë siç duken.

Të ashtuquajturit ‘njerëz toksik’ janë gjithmonë rreth nesh dhe përpiqen të na transmetojnë negativitet.

Më poshtë do t’ju listojmë 3 gjëra që duhet të keni parasysh nëse dyshoni se miqësia juaj nuk po funksionon siç duhet:

1-Miqtë e shtirur përpiqen të të ndryshojnë dhe nuk të lejojnë të jesh vetja

2-Ata mendojnë se kanë gjithmonë të drejtë

3-Të përmendin çdo gabim që ke bërë në zënkën më të thjeshtë

Të ngjashme