A e njeh veten mjaftueshëm? Konsultohu me këtë listë

7 muaj më parë

1-Fobitë tuaja mund të jenë kujtime të trashëguara nga paraardhësit tuaj.
Kujtimet dhe fobitë mund të trashëgohen ndër breza. Nëse ju nuk arrini të kuptoni arsyen pse keni frikë , atëherë ky mund të jetë një kujtim i trashëguar.

2-85 % e gjërave për të cilat ne shqetësohemi në fakt nuk ndodhin asnjëherë.

Një studim zbuloi se pjesa më e madhe e gjërave negative që ne imagjinojmë nuk materializohen asnjëherë.

3-Sa më të lumtur të jeni aq më pak gjumë ju duhet.
Trishtimi rrit nevojën për të fjetur më shumë.

4-Refuzimi ndihet si një dhimbje fizike.
Neuroshkenca zbuloi se refuzimi dhemb ashtu si një dhimbje fizike.

Të ngjashme