Kryefjala Logo

A duhet të friksohemi kur na mallkon dikush?

3 Korrik, 2022 | 2:00 pm

Shqipëria ka mallkime nga më të ndryshmet dhe ndoshta më të rëndat që keni dëgjuar.
Edhe dashurinë e shprehim ndonjëherë me mallkime siç është “Mbarofsha për ty”
“Të hëngërt dreqi sa i/e bukur je bërë ” e qindra të tjera.
Si të kuptoni se jeni mallkuar dhe a duhet të friksohemi?

1-Vargu i Fatit të Keq
Brenda disa javëve ose muajve të fundit, ju duket se keni të bëni me një varg fatkeq të palëkundur. Fat i keq përfshin: probleme financiare, çështje shëndetësore,probleme të papritura në dashuri,ndarje etj.

2-Mendime Negativ të Rastësishme
Ju tipikisht jeni një person pozitiv, optimist, por papritmas keni mendime dëshpëruese, mbase edhe vetëvrasëse.
Ju keni vënë re se këto mendime nuk duket se vijnë nga brenda, por duket sikur janë një burim i jashtëm. Vini re se këto mendime nuk janë tuajat.

3-Sende personale që mungojnë
Është më e lehtë për dikë që të mallkojë nëse ju keni një pjesë të pasurisë suaj personale. A ju mungon ndonjë gjë personale siç janë të brendshmet, një furçë flokësh, bizhuteri, çelësa, etj? Nëse dikush ka qenë në shtëpinë tuaj kohët e fundit dhe diçka personale ka humbur, kjo mund të jetë një shenjë e një mallkimi.

4-Ëndrrat e këqija dhe të përsëritura
Udhëzuesit tanë dhe vetvetja jonë të larta shpesh na paralajmërojnë përmes ëndrrave tona. Nëse keni një ëndërr të përsëritur në të cilën dikush po hyn në shtëpinë tuaj, po ju vjedh ose po pushton hapësirën tuaj, kjo është një shenjë që jeni nën sulm psikik.
Ankthet janë një efekt anësor i mallkimeve dhe magjive. Individi duke ju mallkuar po e përdor këtë për të futur frikë në mendjen dhe shpirtin tuaj.

5-Marrëdhëniet e thyera
Përveç një ose më shumë prej shenjave të mësipërme të një mallkimi, marrëdhëniet e thyera të papritura mund të tregojnë sulm shpirtëror. Kjo mund të jetë çdo lloj marrëdhënieje: familjare, romantike, platonike, etj. Mallkimet kërkojnë të shkatërrojnë jetën dhe çfarë mënyre më të mirë për ta shkëputur dikë sesa t’i ndajnë ata nga ata që duan?

Të ngjashme