25-vjeçarja thotë se e urren punën për të jetuar: ‘Arsyeja e vetme që vazhdoj është për të paguaj faturat e mia’

1 muaj më parë

25-vjeçarja pohoi se e urren ndjenjën e ‘punës për të jetuar’.

Ndërsa pakënaqësia e saj mund të cilësohej si fillimi i pashmangshëm i një krize tremujore, ajo kapi me saktësi lodhjen ekstreme emocionale dhe fizike që shumica e njerëzve ndjejnë gjatë një jave pune 40-orëshe.

Ajo shprehu një lodhje të njohur, duke thënë: “Më duket sikur çdo ditë ngrihem vetëm për të shkuar në punë dhe numëroj kohën derisa të largohem”.

Edhe kur nuk punon, ajo ende ndjen një ndjenjë presioni, duke vënë në dukje: “Kur largohem nga puna të premteve, gjithmonë vjen në fakt se fundjava do të shkojë shpejt dhe ndihem aq shumë në faj që nuk ‘vlerësoj kohën time të lirë. siç duhet.”

Ajo zbuloi një aspekt të pamundur të ndjenjës së pakënaqësisë së saj profesionale,ajo në fakt nuk e pëlqen punën e saj.

Gruaja shpjegoi se në përgjithësi i pëlqejnë kolegët e saj dhe puna është e lehtë;

Demotivimi i saj buron më pak nga puna e saj specifike dhe më shumë nga ideja se duhet të punojë, duke thënë: “Thjesht në përgjithësi e urrej të kaloj kaq shumë kohë duke punuar”. “Kam nevojë për rrogën për të paguar faturat dhe qiranë, por ky është nxitja ime e vetme për të vazhduar çdo ditë,” tha ajo. “Unë nuk di si ta përballoj më këtë tmerr.”

Të ngjashme