VIDEO/ Tension në mbledhje! Shahen me njëri-tjetrin zyrtarët shqiptar:“ t’i jap në dorë o hajvan…”

Asamblistja e PSD-së në Komunën e Prishtinës, Vala Peshku, është përplasur ashpër me asamblistin e Lëvizjes Vetëvendosje, Besnik Mujeci, përgjatë mbledhjes së Kuvendit Komunal.
Pjestarja e asamblesë së PSD në Prishtinë, Vala Peshku ka patur përplasje të tensionuara me homologun e saj nga partia “Lëvizja Vetëvendosja”, Besnik Mujeci gjatë një mbledhjeje të Kuvendit lokal.
Mujeci i Vetëvendosjes ka akuzuar Vala Peshkun e PSD-së se këshilltarët komunalë të këtij subjekti i kanë vjedhur mandatet e fituara me Lëvizjen Vetëvendosje, duke e quajtur edhe “të pafytyrë”.
Në videon e mëposhtme shihett dhe dgjohet Peshu i cili i derejtohet Mujecit duke i thënë “do t’i jap në dorë veshët” dhe “hajvan”.

Previous articleSekretet që as ju vetë nuk i dinit për trupin tuaj
Next articleNëse jeni në dilem për të marrë një kafshë shtëpiake,ju japim një dorë!