“Tërbohet” Rama, kërcënon mësuesit për votën

1 vit më parë

Edi Rama në ditët e tij të fundit si kryeministër, vazhdon të kërcënojë administratën, mësuesit dhe infermierët, me votën. Këtë gjë ka bërë edhe këtë mbrëmje ndërsa ka marrë në telefon live, drejtuesen politike të qarkut të Durrësit, Milva Ekonomi, ku haptas ka kërcënuar mësuesit dhe infermierët me votën.

EKONOMI: Jam aktualisht në Krujë, isha në Krujë edhe në Anameras, dhe Durrës. Duket shumë mirë, ka entuziazëm. Sidomos këta të rinjtë që kanë hyrë me meritokraci, me portalet, janë super entuziastë.

RAMA: Tani mësuesit dhe infermierët kanë hyrë me meritë, por duhet ta mbrojnë se me votën në drejtim të paditur ikën në drejtim të paditur.

 

Të ngjashme