Si përgjohet sipas listave sekrete të PS vota e Ardit Gjebreas, Alketa Vejsiut, Rovenda Dilos, Ermal Mamaqit dhe Arbana Osmanit

1 vit më parë

Në listën sekrete që lapsi.al ka arritur të sigurojë janë vjedhur dhe të dhënat personale të njerzve të skenës dhe të ekranit, Nr i tyre i telefonit, i ID e kështu me radhë. Sipas kritereve të rilindjes ata ndahen në votues të sigurtë të PS ose si jo të tillë. kështu Ardit Gjebrea konsiderohet votues i sikurtë por megjithatë për tu siguruar, partia i ka vënë atij nga pas si “patronazhist” Natasha Toskën. Po e njëjta gjë dhe me Alketa Vejsiun e cila mbikqyret si patronazhiste nga Erald Qosja. Ndërsa Rovena Dilo që figuron votë e sigurtë socialiste monitorohet nga Anila Grabocka.

Për të kuptuar gjithçka mbi skandalin↓

Por nëse për Dilon që ka dalë edhe publikisht pro Erion Veliajt të dhënat janë të sakta, nuk duket kështu për të tjerë.

Në listat sekrete të PS Ermal Mamaqi ndonëse ka bërë të njëjtën gjë publikisht si Rovena, konsiderohet si votues PD-je. Çudi përbën edhe Arbana Osmani qe socialistët e konsiderojnë të votuese të LSI.

©Lapsi.al 

Të ngjashme