Përfundimtare: Vetëvendosje do ketë 58 deputetë, PDK 19, LDK 15, AAK 8

Vetëvendsoje merr 58 deputetë në Kuvendin e Kosovës pas përfundimit të numërimit të të gjitha votave të rregullta, atyre me kusht dhe votave nga diaspora.

Vetëvendosje do ketë 58 deputetë, PDK 19, LDK 15, AAK 8, pakicat jo serbe 10 dhe ato serbe 10 të tjera.

Nga kalkulimet, partia fituese, VV ka marrur 49.9% të votave.

Previous article(Video) Gjerat jane serioze! Andi dhe Melisa bejne pazarin bashke!
Next articleKryemadhi: Lefter Koka më ka kërkuar që të mos flas kundër incerenatorëve