PD kundërshton mbledhjen e komisioneve online, deputët demokrat prezent fizikisht në salla

Gjatë këtyre orëve vijojnë punën komisionet e përhershme parlamentare. Nga ora 10:30 deri në 13:30 do të mblidhen Komisionet e Ligjeve, Shëndetësisë, Sigurisë dhe i Jashtëm.

Edhe pse mbledhjet u njoftuan për në platformën online Partia Demokratike kundërshton këtë mënyrë duke njoftuar se ata do të jenë prezentë fizikisht në sallën e kuvendit

PD është kundër duke propozuar që komisionet të jenë patjetër me prezencë fizike, edhe me numër të reduktuar anëtarësh ose me certifikatë vaksinimi apo test Covid-19.

 

 

Njoftimi i Partisë Demokratike

Sot, mblidhen disa komisione parlamentare. Deputetet e PD kane kerkuar pjesemarrjen fizike ne komisione dhe, ne  zbatim te nenit a5 te rregullores, do te jene te pranishem fizikisht ne sallat e komisioneve ne kryesine e Kuvendit.

Komisioni i Ligjeve, ora 10.30

Komisioni i Shëndetësisë, ora:11.00

Komisioni i Sigurisë, ora 11:30

Komisioni i Jashtem, ora:13.30

Previous articleVIDEO/ Tmerr dhe panik në bllokun e apartamenteve, njerëzit hidhen nga dritaret për të shpëtuar
Next articleAkademia e Sigurisë hap aplikimet për studentët që kanë përfunduar studimet master. Cilat janë kriteret?