Kryefjala Logo

Pasioni i Ditmir Bushatit nuk është më sekret.

3 Nëntor, 2022 | 10:46 am

Dikur është shprehur se nuk ka foto paparazzi për të, por nuk kishte parashikuar portalin Kryefjala. Fotot e fundit te politikanit Ditmir Bushati me bashkëshorten kane qëne në një revistë përkrah dy fëmijëve Hera dhe Martini, por sot poza nuk eshte e kuruar dhe duket krejt rastësore.

Ditmir Bushati një nga politikanët më të rafinuar të kahut të majtë bashkë me të shoqen Aidën kanë pasion mbajtjen e trupit në formë ndaj mëngjesi shpesh i gjen në palestër.
Politikani i quajtur “yll” nga Edi Rama ne një intervistë ka rrëfyer se pasioni i tij më i madh është puna, ndaj nuk ka vend për tu habitur që kapet nga paparazzi në palestër në pikë të mëngjesit.

71A859D6 B661 4D10 97DF 8A07538E7C35

Të ngjashme