Kryefjala Logo

Kuvendi i Shqipërisë zyrtarizon 4 grupet parlamentare

13 Shtator, 2021 | 5:28 pm

Sot ne oren 17:00 siç u paralajmërua nisi seanca pleanare ne Kuvendin e Shqiperise ku dhe aktualisht vijon. Kryetarja e re e Parlamentit, Lindita Nikolla ka shpallur zyrtarisht 4 grupet parlamentare.

1. Grupi Parlamentar i Partisë Demokratike me kryetar Alfred Lushajn.

2. Grupi Parlamentar i Partisë Socialiste me 74 deputet.

3. Grupi Parlamentar Aleanca Per Ndryshim me kryetar Fatmir Mediu

4. Grupi Parlamentar per Demokraci dhe Integrim me kryetare Mesila Doda.

Nderkohe 4 deputete te LSI, 3 deputete te PSD dhe deputeti Sali Berisha nuk bejne pjese ne asnje Grup Parlamentar

 

 

Të ngjashme