Eno Karapici ngre zërin për krizën që ka prekur turizmin në Durrës dhe gjithë vendin. Durrësi meriton më shumë

Kandidati për deputet në radhët e LSI-së në Durrës, Eno Karapici ka ngritur zërin për një problematikë shumë të theksuar që është në Durrës, siç është ajo e Turizmit.

Statusi i tij i plotë:

Tregu i agjensive turistike është nga më të goditurit për vitin 2020. Ata jane përballur me një ulje të shitjeve që varion nga 50-70 %. Kanë bërë shkurtime te personelit në masën 30-50%. Viti 2021 pritet të jetë gjithashtu nje vit jo i lehtë.

Me fillimin e sezonit te ri duhen marë masa serioze për të ndihmuar këtë sektor te rëndësishëm i cili punëson nje numër te konsiderueshëm ne qytetin e Durrësit. Agjensitë luajnë nje rol te rëndesishem promovues për qytetin dhe Shqipërinë. #durresimeritonmeshume

Previous articlePS drejt “shkërmoqjes”, braktiset edhe nga Alket Hyseni
Next articleIsh-deputeti i PS-së: Edi Rama i urren shumë socialistët dhe vetë Partinë Socialiste