Ekskluzive:Dokumenti qe verteton krimin ekonomik te Erion Veliajt. Prangat gati per kryebashkiakun qe firmosi per 128 milione euro jashte ligjit.

Portali Kryefjala.com ka siguruar dokumentin qe verteton miratimin e Erion Veliajt te buxhetit 128 milion euro me menyre te jashteligjshme, pa vendim te Keshillit  Bashkiak.

Sipas ligjit 139/2015 per veteqeverisjen vendore neni 54 Buxheti i Bashkise dhe ndryshimet e tij miratohen me vendim te Keshillit Bashkiak.

Shuma 128 milione euro shkoi ne favor te kompanise Energy Integrated BV.

Previous articleFushata zgjedhore/ Facebook paralajmëron partitë shqiptare
Next articlePublikohet lista zyrtare me 160 kandidatet e Partise Socialiste, ja cilet jane